• Popust
  • Newbie
1PCS DS3231 AT24C32 PŠENICA modul preciznost modul sati real-time modul memorije

1PCS DS3231 AT24C32 PŠENICA modul preciznost modul sati real-time modul memorije

 
HRK 8.28

Dostupnost
Na skladištu


DS3231-to je jeftin, iznimno precizan sat realnog vremena I2 C (RTC) sa ugrađenim kvarcni generator temperature nadoknaditi (TCXO) i crystal. Uređaj uključuje ulaz baterije, onemogućuje glavni izvor napajanja i podržava točna mjerenja vremena. Ugrađeni generator povećava dugoročnu točnost instrumenta i smanjuje broj komponenti proizvodne linije. DS3231 je dostupan u komercijalnom i industrijskom temperaturnom rasponu, pomoću 16-pinski paket 300mil SO.
RTC-podržava informacije o sekundama, minutama, satima, danu, datumu, mjesecu i godini. Manje od 31 dan u mjesecu datum će se automatski podesiti, uključujući izmjene i dopune na prijestupna godina. Satovi rade ili u stanju 24 sata, ili u načinu prikaza band / AM / PM 12-satni format. Pruža dvije prilagodljive alarma kalendar može biti postavljena na izlaz pravokutnog vala. Adresa i podaci se prenose dosljedno kroz dvosmjernu I2 C sabirnicu.
Прецизионная термокомпенсированная dijagram referentnog napona i komparator prati stanje ВКК za otkrivanje kvarova za napajanje, softver za poništavanje izlazni signal i po potrebi automatski prebacuje na napajanje. Osim toga, / RST pin prati kao što je generira?P reset za ručno.
Ušteda vremena i visoka preciznost dodavanja, DS3231 također ima i neke druge opcije, koje se širi sustav računala dodatnih funkcija i niz opcija. Uređaj integrira vrlo precizan digitalni senzor temperature, preko I2 C sučelje * za pristup (kao i u isto vrijeme). Točnost ovog senzora temperature iznosi ± 3 ° C. plan uštede energije na čipu može automatski detektirati i upravljati osnovna i pričuvna (tj. niskonaponske baterijom) za prebacivanje između izvora napajanja. Ako je glavni neuspjeh izvor napajanja, uređaj može nastaviti pružati točno vrijeme i temperaturu, na produktivnost to ne utječe. Kada je glavna snaga ponovno se uključuje ili vrijednost napona vraća u dopuštenog raspona, značajka vraćanja izvornih na čipu može biti korištena za ponovno pokretanje sustava mikroprocesora.
Postavke modula :
1. veličina : 38mm (dužina) * 22 mm (Š) * 14mm (visina)
2. Težina : 8 grama
3. radni napon : 3,3 - 5,5 u
4. ulomak sati : izuzetno ulomak sati DS3231
5. Točnost Sata : 0-40 ? domet, preciznost, 2ppm, greška je bila oko 1 minute
6. kalendar alarm sa dva
7. programabilni pravokutni izlaz
8. generator sati u realnom vremenu sekundi, minuta, sati, dana, datuma, mjeseca i godine, mjerenje vremena i pruža valjanu do 2100 godine naknadu za prijestupne godine
9. osjetnik temperature čip dolazi s točnošću od ± 3 ?
10. memorijskih čipova : AT24 C32 (skladišnog kapaciteta 32 K)
11. sučelje sabirnice PŠENICA, maksimalna brzina prijenosa 400 khz (radni napon : 5 v)
12. može biti каскадирован s drugim uređajem PŠENICA, 24c32 adrese mogu biti закорочены A0/A1/A2 promijeniti zadanu adresu 0x57
13. sa baterijom CR2032, kako bi se osiguralo sustav nakon nestanka struje, kretanje sati bilo prirodno normalno
14. pakiranje : single player anti-statički pakiranje Napomena : ne povezujte bateriju


Parametri robe

Kompatibilan Marka/Model:
Nema
brend:
SHANGSIMOUDLECX
Kompatibilan:
Prijenosni Player, Konzola, Kinect, PlayStation Move

Bolje ti se sviđa